Wandeltherapie

Wandeltherapie als alternatief voor praktijkbezoek. Niet binnen maar buiten wandelend in de natuur de gewenste onderwerpen bespreken.

Wandelen en praten in de natuur, bos of duinen, heeft een eigen dynamiek.  Het natuurlijke en steeds veranderende decor is stressverlagend en zorgt voor de aanmaak van de neurotransmitter endorfine. Ideaal wanneer je kampt met bijvoorbeeld somberte, teleurstelling, levensvragen of rouwverwerking. Door het ontspannende effect van een natuurwandeling kun je beter luisteren naar je innerlijke stem.

Wandelen in de duinen doen we in Katwijk aan Zee met als startpunt het toegangshek van de Soefi tempel aan de  Zuidduinseweg 5.
Een boswandeling doen we in Den Haag over het fraaie landgoed Clingendael naast het ANWB-hoofdkantoor, te bereiken via de hoofdingang aan de Wassenaarseweg. Zie foto’s.
We kunnen afspreken voor wandeltherapie als het rustig en droog weer is.

Het tarief wordt uiterlijk twee dagen voor de afspraak voldaan.  Je ontvangt een betaalverzoek via een email met een veilige iDEAL betaal-link. Zelf een overboeking doen mag natuurlijk ook.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.

Soefi tempel, Zuidduinseweg 5 – Katwijk aan Zee
Landgoed Clingendael, Wassenaarseweg – Wassenaar