Relatietherapie Sassenheim

RELATIETHERAPIE SASSENHEIM
Zoek je relatietherapie in Sassenheim? Mocht je relatietherapie of een van onderstaande therapievormen zoeken dan is je keus in Sassenheim misschien niet zo ruim. Door de beperkte omvang van de gemeente Sassenheim zijn er niet zo veel collega relatietherapeuten en soms wachtlijsten.
Je zal dus vermoedelijk buiten de stadsgrenzen op zoek gaan naar een relatietherapeut waar je met je vragen terecht kunt. Je rijdt echter met de auto in slechts enkele minuten naar mijn praktijk.

Relatietherapie Sassenheim

THERAPIE VORMEN
•  Zoek je bijvoorbeeld een relatietherapeut  om relatieproblemen te bespreken? (Relatietherapie Sassenheim)
•  Of zoek je  een therapeut voor individuele psychotherapie  om daarmee emotionele of psychische problemen te bespreken?
•  Misschien zoek je een coach om een doel of verandering te realiseren? Naast individuele therapie en relatietherapie ben je ook welkom voor coaching. In het hoofdmenu vind je meer informatie over de verschillenden therapie vormen.

Relatietherapie Sassenheim

DICHTBIJ SASSENHEIM
Wanneer je het niet erg vind om een klein stukje te rijden over de A44 dan help ik je/jullie graag. We zijn bijna buren. Vanaf het adres: Rijksstraatweg 3 Sassenheim, is het met de auto slechts 14 minuten rijden naar mijn praktijk.

Relatietherapeut Sassenheim
TOT SLOT
In het hoofdmenu vind je verdere informatie over de verschillende therapie vormen zoals relatietherapie,  tarieven en contact mogelijkheden.
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.

Seksualiteit