Psycholoog Sassenheim

PSYCHOLOOG SASSENHEIM
Heb je gezocht naar psycholoog Sassenheim? Zoek je hulp bij psychische of emotionele problemen? Overweeg je psychotherapie of een van de onderstaande therapievormen? Dan is je keus in Sassenheim misschien niet zo ruim. Door de beperkte omvang van de gemeente Sassenheim zijn er niet zo veel collega therapeuten en soms wachtlijsten.
Je zal dus vermoedelijk buiten de stadsgrenzen op zoek gaan naar een psycholoog of psychosociaal therapeut waar je met je vragen en voor behandeling terecht kunt. Je rijdt echter met de auto in slechts enkele minuten naar mijn praktijk. Er is momenteel geen wachtlijst

Psycholoog Sassenheim

THERAPIE VORMEN
• Psychotherapie. Zoek je een therapeut voor individuele psychotherapie om emotionele of psychische problemen te bespreken? (Psycholoog Sassenheim)
• Relatietherapie. Zoek je een relatietherapeut om relatieproblemen te bespreken?
• Coach. Misschien zoek je een coach om een doel of verandering te realiseren? Naast individuele psychotherapie en relatietherapie ben je ook welkom voor coaching. In het hoofdmenu vind je meer informatie over de verschillenden therapie vormen.

Psychotherapie Sassenheim

DICHTBIJ SASSENHEIM
Wanneer je het niet erg vind om een klein stukje te rijden over de A44 dan help ik je/jullie graag. We zijn bijna buren. Vanaf het adres: Rijksstraatweg 3 Sassenheim, is het met de auto slechts 14 minuten rijden naar mijn praktijk.

Psycholoog Sassenheim

TOT SLOT
In het hoofdmenu vind je verdere informatie over de verschillende therapie vormen zoals individuele psychotherapie, tarieven en contact mogelijkheden.
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.

Seksualiteit