Relatietherapie

RELATIETHERAPIE
De periode van verliefd zijn was het makkelijke deel. Dan denk je nog niet aan relatietherapie. Alles lijkt vanzelf te gaan. Het leven lacht jullie toe.
Na verloop van tijd kan het echter zijn dat jij en je partner langzaam uit elkaar groeien. Onvrede wordt bijvoorbeeld niet tijdig uitgesproken. Persoonlijke ontwikkelingen krijgen verschillende richtingen. Het lijkt langzaam minder goed te passen. De spanning en onvrede neemt toe. Er ontstaan irritaties die niet uitgepraat worden. Op enig moment geeft een van jullie aan dat het zo niet verder kan.

Relatietherapie relatieproblemen

Relatietherapie kan de oplossing of in ieder geval verhelderend zijn. De uitkomst van therapie is niet altijd een herstart al zou dat mooi zijn. Soms wordt duidelijk dat een van de partners ondanks de verhelderende gesprekken toch niet  samen verder wil. En dat is uiteindelijk ook winst.

ONZE GESPREKKEN
Tijdens onze gemeenschappelijke gesprekken gaan we alle onderwerpen aansnijden die lang niet de benodigde aandacht kregen. Soms komt naar voren dat bagage van een of beide partners in de weg zit. Er kunnen in dat geval individuele afspraken volgen. Daarna gaan we weer verder met gemeenschappelijke sessies relatietherapie.

Relatietherapeut

TOT SLOT
Misschien lijkt het een hele stap om naar een therapeut te gaan. Je zal echter zien dat als we eenmaal in gesprek zijn je snel op je gemak bent.
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help jullie graag.Relatietherapie

Powered by Francis Spoelstra © since 1999.