Cadeaubonnen

GEEF EEN CADEAUBON
Je kunt iemand een cadeaubon geven waarmee met mij een afspraak gemaakt  kan worden.  Een afspraak voor individuele therapie of relatietherapie. Het betreft een sessie van een vol uur. Of een bon voor een kort telefonisch consult van 15 minuten.

Cadeaubon

VOOR WIE?
Misschien heb je een vriend, een goede kennis of een bevriend stel waarvan je vermoed dat een therapeutisch gesprek zinvol zou zijn. Niet iedereen zet de stap naar hulp even makkelijk maar als je een tegoedbon cadeau krijgt wordt de eventuele drempel aanzienlijk verlaagd.

WELKE BONNEN?
Op dit moment kun je kiezen uit drie bonnen.
•  Bon voor kort telefonisch consult – €27,50
•  Bon voor individuele therapie – €79,50
•  Bon voor relatietherapie – €99,50

CADEAUBON KOPEN EN SCHENKEN
Wil je jezelf of iemand anders  een plezier doen met een tegoedbon klik dan op onderstaande afbeelding. Je kunt vervolgens kiezen uit de drie opties die hierboven staan. Je ontvangt je bon na betaling via email. Tijdens het bestellen kun je de optie “Deze cadeaubon is voor iemand anders”  aanvinken en de gevraagde details invullen.

* Let op.
Een tegoedbon is maximaal 2 jaar geldig vanaf de dag van afgifte. Retourneren van de bon is niet toegestaan en hij is niet inwisselbaar voor geld.Cadeaubon

Powered by Francis Spoelstra © since 1999.