Blue Zone Coaching

BLUE ZONE COACHING VOOR SENIOR MANAGEMENT
Creëer je eigen Blue Zone van welzijn en een lang gezond leven met Blue Zone Coaching. Met aandacht voor geestelijke gezondheid, lichamelijke gezondheid, familiebanden, stress, fitness en voeding.

Blue Zone Coaching

OORSPRONG
Blue Zone Coaching is geïnspireerd door de levensstijl in de 5 Blue Zones. Blue Zone is een concept dat wordt gebruikt om 5 demografische / geografische regio’s van de wereld te identificeren.  Dit is geïdentificeerd en besproken door Dan Buettner. In deze zones leven mensen meetbaar langer. Regio’s met de hoogste levensverwachting in de wereld.  Met mannen van meer dan 100 jaar oud die leven in stralende gezondheid.

Relatietherapie

Wat ze gemeen hebben is een overwegend plantaardig dieet met veel rauwkost. Een constante matige fysieke activiteit.  Ze roken niet, onderhouden familiebanden en nemen deel aan sociale activiteiten. Met als gevolg lagere percentages kanker en hartaandoeningen en bijna geen dementie.

BLUE ZONE COACHING IN DE PRAKTIJK
We  gaan indien nodig werken aan zelfacceptatie. Twee,  verminderen van stress. Drie, neutraliseren van zaken uit je verleden. Vier, we bespreken de laatste inzichten over voeding en voedingswaarden. Vijf,  we schenken aandacht aan bewegen, en afvallen indien nodig.

Blue Zone Coaching

Als specialist in het behandelen van depressie, burn-out, trauma’s en conflicten zet ik mij in om je bij te staan ​​tijdens je zoektocht naar welzijn en een lang gezond leven. Graag deel ik mijn kennis van voeding en voedingswaarden die ik als marathonloper heb vergaard. Locatie en duur van de sessies in overleg.

TOT SLOT
Blue Zone Coaching is ideaal voor bestuursleden, managers, ondernemers, topsporters & artiesten. Vaak zeer druk en weinig tijd voor zichzelf.

Alle facetten van Blue Zone Coaching heb ik persoonlijk ervaren en met succes toegepast in mijn persoonlijke leven.  Dus ik weet uit eigen ervaring wat je winst zou kunnen zijn. Deze vorm van coaching is zeer intens omdat er meerdere facetten van je leven tegelijkertijd worden belicht.
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.Blue Zone Coaching