Coaching

COACHING
Coaching is een vorm van begeleiding. Met als doel mensen in positieve zin te veranderen. Zoals een gewenst doel dichterbij te brengen. Of een gewenste verandering te realiseren. Misschien heb je zelf een definitie van coaching die je meer bij jouw situatie vind passen. Dat is natuurlijk prima.  We gaan samen proberen jou gewenste doel of verandering tot stand te brengen. Dat doen we middels gesprekken.

Coaching

GESPREKKEN
Wat je wilt veranderen weet je meestal wel.  Maar hoe is niet altijd duidelijk. Weet je, behalve dat je nu niet tevreden, niet wat je veranderen wil dan gaan we dat eerst samen helder proberen te krijgen. Coaching of begeleiding kan een uitkomst bieden. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan.

Veranderingsmogelijkheden zijn een wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Maar gewenste doelen of veranderingen  moeten natuurlijk wel binnen je mogelijkheden liggen. Dat kunnen we samen onderzoeken.  En vervolgens stap voor stap de gewenste verandering realiseren. Het kan ook zijn dat ik je vraag om besproken mogelijkheden in de praktijk te toetsen. Dat werkt vaak verhelderend. Je mag zelf de frequentie van onze gesprekken aangeven en oprechte betrokkenheid van mij verwachten.

Coaching

TOT SLOT
Misschien lijkt het een hele stap om naar een coach te gaan. Je zal echter zien dat als we eenmaal in gesprek zijn je snel op je gemak bent.
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.Coaching