Seksualiteit

SEKSUALITEIT
Praten over seksualiteit is niet altijd makkelijk. Vaak gaat seksueel contact naar wens en vanzelf. Maar wat als jij of je partner niet tevreden is over jullie seksleven? Of dat jullie wensen en beleving met het verstrijken van de tijd niet goed meer op elkaar aansluit? Dan wordt het tijd om er met elkaar over te praten.

Seksualiteit

PRATEN OVER SEKSUALITEIT
Lukt het thuis niet om met elkaar in gesprek te gaan over seksproblemen? Of  over onvrede ten aanzien van seks? Dan zijn jullie welkom in mijn praktijk. Wij gaan dan samen of individueel in gesprek. Met als doel om de communicatie tussen jullie over dit onderwerp op gang te helpen. Wanneer het jullie lukt om open en eerlijk met elkaar over je verwachtingen en eventuele teleurstellingen te praten is de belangrijke eerste stap gezet.

Seksualiteit

Intimiteit is niet voor iedereen makkelijk. Je veilig voelen is dan extra belangrijk. Mijn rol is jullie te helpen de communicatie op gang te brengen. Zodra dat gelukt is kunnen jullie samen verder met je zoektocht. Over het invullen van wensen of afspraken is op internet inmiddels genoeg te vinden.

TOT SLOT
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.

Seksualiteit