Psycholoog BN’ers

PSYCHOLOOG BN’ERS
Ook BN’ers hebben af en toe behoefte aan een goed gesprek. Net als iedereen lopen ook Bekende Nederlanders soms tegen hun grenzen aan en ontwikkelen klachten. Klachten zoals bijvoorbeeld somberte, angstgevoelens  of slapeloosheid maken je werk extra moeilijk. Als publiek figuur moet je presteren en lig je vaak onder een vergrootglas. Psychische problemen werken dan vaak contraproductief of zelfs verlammend. Niet zelden wordt er te lang gewacht met het zoeken van hulp waardoor de schade onnodig groot wordt.

Psycholoog Bekende Nederlanders

“een BN’er is een gewone Nederlander die bekend is”

DISCREET
Voor Bekende Nederlanders is het nog meer dan voor anderen van belang dat er discreet om wordt gegaan met privacy. Dat is dan ook de reden dat ik Bekende Nederlanders zoals artiesten, bestuurders of topsporters de mogelijkheid bied om elders af te spreken. Dat kan bij jou thuis zijn, je werkplek of bijvoorbeeld bij een vriend of familielid.

Psycholoog BN'ers

ALLROUND
Na 21 jaar praktiseren ben ik van alle markten thuis als het om gedrag of psychisch klachten gaat, of als het om relaties gaat. Het lijkt een hele stap om als Bekende Nederlander hulp te zoeken maar je zal zien dat je snel op je gemak bent. Vele BN’ers gingen je voor en na enkele afspraken wordt er niet zelden verzucht: “Dit had ik veel eerder moeten doen”.

Psycholoog Bekende Nederlanders

CONTACT
Bel gerust als je vragen hebt of af wilt spreken, of maak gebruik van het contactformulier. Ik help je graag.

Seksualiteit