Wandeltherapie

THERAPIE TIJDENS WANDELEN
Wandeltherapie, of beter gezegd therapie tijdens het wandelen is een alternatief voor praktijkbezoek. Niet binnen maar buiten wandelend in de natuur de gewenste onderwerpen bespreken.

Wandelend praten in bos of duinen heeft een eigen dynamiek.  Als gevolg van het natuurlijke en steeds veranderende decor wordt stress verminderd. Ook zorgt buiten wandelen voor de aanmaak van de neurotransmitter endorfine. Ideaal wanneer je kampt met bijvoorbeeld somberte, teleurstelling, levensvragen of rouwverwerking. Het ontspannende effect van een natuurwandeling heeft tot gevolg dat je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem.

Wandeltherapie

LOCATIE
• Wandelen in de duinen doen we in Katwijk aan Zee met als startpunt het toegangshek van de Soefi tempel aan de  Zuidduinseweg 5.
• Een boswandeling doen we in Den Haag over het fraaie landgoed Clingendael naast het ANWB-hoofdkantoor, te bereiken via de hoofdingang aan de Wassenaarseweg. Zie foto’s.
We kunnen afspreken voor wandeltherapie als het rustig en droog weer is.

TOT SLOT
Misschien lijkt het een hele stap om met een therapeut te gaan wandelen maar je zal zien dat als we eenmaal onderweg en in gesprek zijn je snel op je gemak bent.

Wandeltherapie, therapie tijdens het wandelen - psychotherapie
Soefi tempel, Zuidduinseweg 5 – Katwijk aan Zee
Wandeltherapie, therapie tijdens het wandelen, psychotherapie
Landgoed Clingendael, Wassenaarseweg – Wassenaar

Het tarief wordt uiterlijk twee dagen voor de afspraak voldaan.  Klik op “Bestel” op de tariefpagina achter “Therapie tijdens het wandelen”. Zelf een overboeking doen mag natuurlijk ook. Zie tarief pagina.
Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Je hebt geen verwijzing nodig.
Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.Relatietherapie